Eendenborstfilet met appeltjes en stroop

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 382 in Twaalf maanden lekker eten .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Appelroomtoetje

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Op karkas gebakken duif met geroosterde appel & Limburgse appelstroopjus

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Kogel van eendenlever, gevuld met appelstroop, gerold in kruim van krokante krentenwegge, ingelegde rozijntjes met appel en diksap van appel en druif

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Eendenborst met appel en rijst

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten