Gekonfijte eendenlever met sorbet van witte druifjes, poeder van beschuit en groene appel met pompoenpitolie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 137 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salmon Custard

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Caramelized Coconut Cream

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Roze lepel, lycheebp;;etjes op schapenkaascrème met frambozen en rozenwater

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken

Shot ball

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken