Basisjus

Basisjus wordt beschouwd als jus.

Zoek naar basisjus in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met basisjus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste basisjus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient basisjus:

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Moes van ham

Ingrediënten:
basisjus, gelatine, geslagen room, ham en zout

Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Zwolse mosterdroom

Ingrediënten:
basisjus, cognac, cream sherry, crème fraîche, knoflookpuree, room, roomboter en zwolse mosterd

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Aspergeschuim

Ingrediënten:
asperge, aspergekookvocht, basisjus, boter, crème fraîche en room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Hete bliksem (schuim)

Ingrediënten:
aardappel, appel, basisjus, boter, crème fraîche, katenspek en room

Keuken:
Amerikaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Broodje po' boy met borststuk

Ingrediënten:
augurk, borststuk, ciabatta, engelse mosterd, ijsbergsla, jus, rode spaanse peper, tuinkers en zure uien

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde pastarolletjes - cannelloni ripieni

Ingrediënten:
bloem, caciocavallo, ei, jus, nootmuskaat, olijfolie, pecorino, peper, rundergebraad, tarwegriesmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Foeksiestamp

Ingrediënten:
aardappel, ananas uit blik, andijvie, boter, jong belegen kaas, jus, melk, nootmuskaat, spekjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot