In kruim van citrusfruit gepaneerde zeeduivel, kort gestoofde zeekraal, muskaatpompoen en creme van jonge wortel met iets kardemom, daarbij gemarineerd perterselieslakje

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 142 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Slakken, Bourgondisch

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gerookte slakken met spek, varkenshaas en rookkaas

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Gerookte slakken met spek en varkensnek - lumache affumiciate con capicollo lardellato

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Basisbereiding slakken

Een recept uit  - De Zilveren Lepel