In kruim van citrusfruit gepaneerde zeeduivel, kort gestoofde zeekraal, muskaatpompoen en creme van jonge wortel met iets kardemom, daarbij gemarineerd perterselieslakje
★
★
★
★
★
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
U vindt dit recept op pagina 142 in Portfolio .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- agaatslak
- bospeen
- citrusblokjes
- citruskruim
- crème fraîche
- kardemomzaad
- knoflook
- muskaatpompoen
- peterselie
- sinaasappelsap
- sinaasappelschil
- kruiden
- zeeduivel
- zeekraal
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.