Gebakken kalfszwezerik met romige parelgort en gerookte paling, luchtige aardappel en krokante kikkerbillen, daarbij jus met gerookte knoflook
★
★
★
★
★
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
U vindt dit recept op pagina 142 in Portfolio .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- aardappelmousseline
- bloem
- eiwit
- gerookte paling
- kalfsjus
- kalfszwezerik
- kerriecroutons
- kikkerbilletjes
- knoflook
- kruidenkruim
- melk
- olijfolie
- parelgort
- reypenaar
- room
- roomboter
- sjalot
- kruiden
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.