Reebok uit gorssel met snijboon, kleine uitjes en biet gerold in spekkruim met creme van witte bonen en gebakken cantharellen uit het voorsterbos

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Friese kooieend met kleine appeltaartjes gerold in gepofte mais, met uihartjes, eekhoorntjesbrood uit zutphen, krootjes en eigen jus

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Bietenpizza Met Hüttenkäse – Skinny Six

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Pasta met een kleurtje

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bietenbouillon

Een recept uit  - de snelle keuken