Geroosterde varkensschouder

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 262 in Jamie's comfort food .

Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
720 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bourride - Provençaalse vissoep met aïoli

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Rondvis, gepocheerde

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Schol uit de oven

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Me­di­ter­ra­ne groen­te-vis­soep ****

Serveersuggestie Me­di­ter­ra­ne groen­te-vis­soep  ****