Bourride - Provençaalse vissoep met aïoli

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 75 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rouille

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Aioli

Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Gebakken aardappel met aïoli of andere mayonaise

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aioli

delicious. magazine - 2009-10