Zalmmousse

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 60 in De smaak van Conclusion .

Keuken:
Hollands
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Forelmousse op toast met granny smith en bieslook

Een recept uit Violet Hulleman

Hot Apricot Marshmallow

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Gelee von roter Bete mit Crème fraîche und Kaviar / Rode bietengelei met crème fraîche en kaviaar

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Gebakken sint jakobsmossel met schuim van hete bliksem, kleine paddenstoeltjes en creme van dubbelgoud met vleesjus

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio