Zalmmousse

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 60 in De smaak van Conclusion .

Keuken:
Hollands
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Forelmousse op toast met granny smith en bieslook

Een recept uit Violet Hulleman

Gebakken sint jakobsmossel met schuim van hete bliksem, kleine paddenstoeltjes en creme van dubbelgoud met vleesjus

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Kaviaargelei

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Hot Apricot Marshmallow

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]