We hebben 50 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Soepen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Erik van Loo is de chef van Parkheuvel in Rotterdam waar hij 3 sterrenchef Cees van Helder opvolgde. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de keuken van The Park in het Rotterdamse Bilderberg parkhotel waar hij een bib gourmand scoort.
Soepen is een klein boekje met basisrecepten voor verschillende soorten bouillon en een paar originele ideeen over soepen en kleine gerechten op basis van soep.
Tekst: Thom de Beer
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Soepen
Een greep uit de 50 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladerdeeg en ei
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: bladerdeeg, ei, wit sesamzaad en zwart sesamzaad
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, ei, jeneverbessen, kikkerbilletjes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, puy-linzen, mangochutney, paneermeel van inktvisbrood, peperkorrels, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel
Ingrediënten: asperge, bieslook, doperwten, kabeljauw, knoflook, lente-ui, meiknol, olijfolie, tuinbonen, visbouillon, wortel en zuurdesembrood
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter en ei
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: bleekselderij, knolselderij, laurier, prei, spliterwten, tijm, ui, varkensschenkel en winterwortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum, griesmeelgnocchi, sjalot en tomatenconsommé
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, augurk, bieslook, bladerdeegkrokantjes, bloem, boter, champignons, foelie, kalfsbouillon, kalfstong, gekookt, kalfswang, kerstomaat, kruidnagel, laurier, madeira, rode wijn, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, worcestersaus en zilverui
Soort: vlees
Ingrediënten: bladselderij, knolselderij, prei, selderij, ui, varkensschenkelvlees en wortel
Soort: groente
Ingrediënten: witte asperge en foelie
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: piccalilly en visbouillon
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: kruidnagel, laurier, prei, selderij, soepkip, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, bladpeterselie, foelie, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavas, gedroogde paddestoelen, prei, rozemarijn, selderij, zoete sojasaus, tijm, ui, venkel en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, boter, citroensap, cognac, kreeftkarkassen, laurier, noilly prat, pernod, rode port, prei, selderij, slagroom, tapiocameel, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, visbouillon, witte wijn en wortel
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: arachideolie, cognac, eiwit, kreeftkarkassen, laurier, ossenstaartbouillon, prei, saffraan, selderij, sereh, tijm, tomaat, ui, venkel, visbouillon, witte wijn en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: einoedels, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, paksoi, zoute sojasaus, spaanse peper en taugé
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bosbes, bramen, crème de cassis, frambozen, gekarameliseerd amandelschaafsel, kersen, munt, slagroom en suiker
Ingrediënten: arachideolie, cognac, eiwit, langoustinekarkassen, laurier, prei, saffraan, selderij, sereh, tijm, tomaat, ui, venkel, visbouillon, witte wijn en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: kipfilet, kippenbouillon, soesjes, komkommer en tapiocaparels
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, bieslook, eidooier, knoflookolie, kreeftencrèmesaus, langoustinestaarten, ragout van bresse-kip, sjalot, wilde paddestoelen en wontonvellen
Soort: pasta/noodles
Toon alle 50 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048814879
ISBN10
9048814871