We hebben 50 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Soepen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Erik van Loo is de chef van Parkheuvel in Rotterdam waar hij 3 sterrenchef Cees van Helder opvolgde. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de keuken van The Park in het Rotterdamse Bilderberg parkhotel waar hij een bib gourmand scoort.
Soepen is een klein boekje met basisrecepten voor verschillende soorten bouillon en een paar originele ideeen over soepen en kleine gerechten op basis van soep.
Tekst: Thom de Beer
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Soepen
Een greep uit de 50 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, citroensap, crème fraîche, dille, hollandse garnalen, gerookt spek, kaviaar, kreeft, langoustine, laurier, noilly prat, gerookte paling, pernod, prei, rode biet, rozemarijn, tijm, ui, venkel en visbouillon
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandel, suiker en water
Soort: noten en zaden
Ingrediënten: bladselderij, knolselderij, prei, selderij, ui, varkensschenkelvlees en wortel
Soort: groente
Ingrediënten: bosbes, bramen, crème de cassis, frambozen, gekarameliseerd amandelschaafsel, kersen, munt, slagroom en suiker
Ingrediënten: dragon, kervel, peterselie en visbouillon
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: foelie, jeneverbessen, kalfsborst, kruidnagel, laurier, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: asperge, bieslook, doperwten, kabeljauw, knoflook, lente-ui, meiknol, olijfolie, tuinbonen, visbouillon, wortel en zuurdesembrood
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, cognac, eiwit, langoustinekarkassen, laurier, prei, saffraan, selderij, sereh, tijm, tomaat, ui, venkel, visbouillon, witte wijn en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: jeneverbessen, laurier, madeira, ossenstaart, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, gist, inktvisinkt en zout
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: cortina, kalfsbouillon en slagersrookworst
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: arachideolie, augurk, bieslook, bladerdeegkrokantjes, bloem, boter, champignons, foelie, kalfsbouillon, kalfstong, gekookt, kalfswang, kerstomaat, kruidnagel, laurier, madeira, rode wijn, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, worcestersaus en zilverui
Soort: vlees
Ingrediënten: piccalilly en visbouillon
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bladerdeeg en ei
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: aardappel, asperge, bladerdeegstengels, boter, croutons, foelie, kippenbouillon, peterselie, slagroom en ui
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, ei, griesmeel en nootmuskaat
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, knolselderij, lavas, maggi, runderbouillon, rundvlees, snijbonen, vermicelli en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: jeneverbessen, laurier, madeira, prei, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, selderij, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: brood, olijfolie en zout
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: aardappelzetmeel, arachideolie, courgette, kipfilet, bresse, kippenbouillon, getrokken van bressekarkas, knolselderij, sjalot, slagroom, truffeltapenade zonder ansjovis en kappertjes, witte wijn en wortel
Soort: saus/dressing/jus
Toon alle 50 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048814879
ISBN10
9048814871