Tète de veau met bladerdeegkrokantjes
★
★
★
★
★
Een recept van Erik van Loo.
U vindt dit recept op pagina 100 in Soepen .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- arachideolie
- augurk
- bieslook
- bladerdeegkrokantjes
- bloem
- boter
- champignons
- foelie
- kalfsbouillon
- kalfstong, gekookt
- kalfswang
- kerstomaat
- kruidnagel
- laurier
- madeira
- rode wijn
- tabasco
- tijm
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- worcestersaus
- zilverui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.