Chinese-koolwraps met gemarineerde koolraap, venkel en appel met romige kerriedip
★
★
★
★
★
Een recept van Helga de Graaf en Natasja Oehlen.
U vindt dit recept op pagina 140 in BioBudget .
- Gang:
- lunch / bijgerecht / voorgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- appel
- chinese kool
- citroen
- crème fraîche
- gembersiroop
- kerriepoeder
- koolraap
- mandarijn
- mayonaise
- olijfolie
- peper
- venkel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.