Halloumi, gegrilde-uiensalade en olijven

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 93 in Morito .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Torta di fichi fresci (verse vijgentaart)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Gepaneerse selderijschijven met citroensabayon

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Gestoofde komkommer met augurk, kerstomaat en tijm

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Artisjokkensalade met tuinbonen, risoni en schilfers pecorino

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious