Gepaneerse selderijschijven met citroensabayon
★
★
★
★
★
Een recept van Dorothee Godert en Teubner Foodfoto.
U vindt dit recept op pagina 235 in Groot handboek vegetarisch koken .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- bloem
- boterolie
- citroensabayon
- citroensap
- citroentijm
- ei
- knolselderij
- olie
- Oost-Indische kers bloemen
- witbroodkruim
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.