Erwtjes, jamón en anijszaad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 131 in Morito .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / peulvruchten / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bouillabaisse (basissoep)

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bulots / Wulken

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Bloemkool met kruiden en vinaigrette

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bisque udang peteh

Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock