Erwtjes, jamón en anijszaad
★
★
★
★
★
Een recept van Samuel Clark en Samantha Clark.
U vindt dit recept op pagina 131 in Morito .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vlees / peulvruchten / groente
Ingrediënten
- anijslikeur
- bosui
- doperwtjes
- groen anijszaad
- groentebouillon
- jamón ibérico
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- ouzo
- rode ui
- venkelzaad
- verse munt
- verse tijm
- water
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.