Yaprak sarma - Wijnbladeren gevuld met zure kersen
★
★
★
★
★
Een recept van David Dale en Somer Sivrioglu.
U vindt dit recept op pagina 232 in Anatolië .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- citroen
- dille
- gedroogde zure kersen
- kaneelpoeder
- kortkorrelige rijst
- munt
- olijfolie
- pijnboompitten
- pimentpoeder
- tomaat
- ui
- wijnbladeren
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.