Kuru dolma - Gevulde gedroogde aubergine met tomaat-paprikakookvocht en yoghurtsaus
★
★
★
★
★
Een recept van David Dale en Somer Sivrioglu.
U vindt dit recept op pagina 260 in Anatolië .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Ingrediënten
- bladpeterselie
- fijne bulgur
- gedroogde aubergines
- granaatappelmelasse
- groene paprika
- kikkererwten
- knoflook
- komijnpoeder
- lamsgehakt
- munt
- olijfolie
- paprikapuree
- rode paprika
- tomaat
- tomaten-paprikakookvocht
- ui
- witte peper
- yoghurtsaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.