Dana pirzola - Geroosterde kalfskoteletten met bloemkoolpuree
★
★
★
★
★
Een recept van David Dale en Somer Sivrioglu.
U vindt dit recept op pagina 321 in Anatolië .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- bloemkoolpuree
- boter
- dadelmelasse
- droge rode wijn
- kalfskoteletten
- knoflook
- knolselderij
- komijnpoeder
- olijfolie
- pekmez
- sjalot
- tijm
- ui
- venkelzaad
- wortels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Auberginenschnitzel mit Radieschen und Blumenkohlpüree / Aubergineschnitzel met radijs en bloemkoolpuree

Cauliflower foam
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
*Crispy Cauliflower : Deep-Fried Cauliflower with Chaat Masala. Tamarind Puree, Marcona Almond Butter, Preserved Pear in Mustard Oil and Cauliflower foam
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Aardappelpuree met bloemkool & blauwe kaas
