Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 126 in Nopi .
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- banaansjalot
- basilicum
- bleekselderij
- bloem
- citroenschil
- droge vermout
- droge witte wijn
- ei
- gedroogde chilivlokken
- grof zeezout
- kippenbouillon
- knoflook
- kokkels
- mosselen
- nootmuskaat
- olijfolie
- peterselie
- rodemulfilets
- saffraandraadjes
- spinazie
- tomaten
- venusschelpen
- volle melk
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.