Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 126 in Nopi .

Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tomaten met sumak-uien en pijnboompitten

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Kalkoen omwikkeld met basilicum en pancetta

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Kalkoen omwikkeld met basilicum en pancetta

Een recept uit  - Het ATAG kookboek