Kipsuprêmes met geroosterde knoflook en dragon-briochepudding
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 163 in Nopi .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- boter
- brioche
- citroensap
- doperwten
- dragon
- ei
- grof zeezout
- kaneel
- kippenbouillon
- kipsuprêmes
- knoflook
- nootmuskaat
- olijfolie
- slagroom
- tijm
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.