Tofu met vijf kruiden, gestoomde aubergines en kardemompassata
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 214 in Nopi .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- aubergine
- bloem
- bosui
- chinees vijfkruidenpoeder
- citroengras
- fijne kristalsuiker
- gemalen kardemom
- gember
- grof zeezout
- knoflook
- lichte sojasaus
- maïzena
- mirin
- rijstazijn
- rode chilipeper
- sesamolie
- shaoxing-rijstwijn
- thaise sjalotjes
- tofu
- tomatenpassata
- tomatenpuree
- witte peper
- zonnebloemolie
- zwarte peper
- zwart sesamzaad
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.