Popcorn-ijs met gekaramelisseerde popcorn en zwarte peper
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 263 in Nopi .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten
- boter
- eidooier
- fijne kristalsuiker
- glucosesiroop
- grof zeezout
- pofmaïs
- slagroom
- vanillestokje
- volle melk
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Leuk recept. Vooral de gekaramelliseerde popcorn is onweerstaanbaar. Belangrijk om de popcorn goed lang in de melk te laten trekken.