Bami Goreng
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken.
U vindt dit recept op pagina 146 in Bartje Boemboe .
- Keuken:
- Indonesisch
Ingrediënten
- citroen
- citroensap
- djahé
- gemberpoeder
- djinten
- fruit
- groenten
- ketjap
- ketjap asin
- ketjap manis
- korianderpoeder
- kip
- kippendijen
- knoflook
- kool
- kruidnagel
- kruidnagelpoeder
- laos
- lombok
- olie
- prei
- rode ui
- selderij
- sereh
- sesamolie
- sjalot
- sjalotten
- knoflook
- uien
- water
- wijn
- winterwortel
- witte kool
- zout
- zout en peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.