Sambal MatahSambal Badjak
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken.
U vindt dit recept op pagina 170 in Bartje Boemboe .
- Keuken:
- Indonesisch
Ingrediënten
- banaan
- bouillon
- chardonnay
- chocolade
- djinten
- fruit
- gewürztraminer
- gula djawa
- ketjap
- ketjap manis
- kip
- knoflook
- limoen
- limoensap
- lomboks
- merlot
- olie
- rawits
- rode wijn
- salamblad
- sereh
- sjalotten
- tamarinde
- knoflook
- tomaat
- tomaten
- tomatenpuree
- trassi
- tropisch fruit
- varkensvlees
- water
- wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.