Duif met laurier en blauwebessensaus
★
★
★
★
★
Een recept van Alain Caron.
U vindt dit recept op pagina 131 in Mijn Franse keuken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- blauwe bessen
- boter
- crème de cassis
- duiven
- kippenbouillon
- knoflook
- laurier
- olijfolie
- peper
- rode port
- tijm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.