Duivenborst met ganzenlever
★
★
★
★
★
Een recept van Jean-Christophe Rizet.
U vindt dit recept op pagina 52 in De truffel .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- boter
- druivenpitolie
- duif
- duivensaus
- fleur de sel
- ganzenlever
- groene kool
- kippenbouillon
- knolkervel
- peper
- savooiekool
- varkensnet
- zout
- zwarte truffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.