Reemedaillons in een truffelkorst
★
★
★
★
★
Een recept van Jean-Christophe Rizet.
U vindt dit recept op pagina 56 in De truffel .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- boter
- druivenpitolie
- eidooier
- grof zout
- kippenbouillon
- knolselderij
- melk
- peper
- reefilet
- reesaus
- romainesla
- water
- wild
- zout
- zwarte truffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.