Terrine van eend & salie
★
★
★
★
★
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
U vindt dit recept op pagina 138 in Home Made winter .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- armagnac
- boter
- cognac
- crème fraîche
- eendenborst
- ei
- gemberpoeder
- marjolein
- melk
- piment
- pistachenoten
- salie
- tawny port
- tijm
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.