Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: broodkruim, ei, frituurolie, konijnenragout, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bittere amandelen, broodkruim, citroenschil, ei, melk, reuzel, rijst, suiker en vanille
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, edelgistvlokken, fijn paneermeel, grof paneermeel, jeneverbessen, kokosmelk, peper, plantaardige margarine, zout, zuurkool en zuurkoolvocht
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: aubergine, bloed, ei, frituurolie, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, wit broodkruim, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: abrikozen, abrikozensaus, banketbakkersroom, bloem, broodkruim, ei, frituurolie en suikerstroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, broodkruim, eendenlever, ei, frituurvet, ganzenlever, kalfsbouillon, konijnenvlees, peterselie, truffel en zout
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: bacalao, bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, kabeljauwfilet, melk, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ui, volle melk, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: ei, kruidige kroketmassa, kwartelei, paneermeel, pureekroketmassa, viskroketmassa en vleeskroketmassa
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, gevogeltekarkas, ijswater, knoflook, prei, ui, vleesresten gevogelte, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: boter, frituurolie, gepekelde ansjovisfilet, kappertjes, melk, mozzarella, paneermeel, rijst, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, garnalen, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: broodkruim, eidooier, eiwit, gevogeltemaagjes, kalfsuier, kalfszwezerik, melk, merg, paddenstoelen, paneermeel, reuzel, room, roomkaas, spek, truffel en tuinkruiden
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, broodkruim, champignons, doperwten, ei, groentebouillon, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, roomboter, sperziebonen, truffel, water, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, groente, groentebouillon, paneermeel, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, frituurolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, zout en zwitserse kaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, ei, frituurolie, kapoenragout, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: aardappel, bechamelsaus, bloem, boter, ei, eiwit, frituurvet, kabeljauw en paneermeel
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: agavesiroop, bloem, champignons, grof paneermeel, jonge rode wijn, knoflook, laurier, peper, plantaardige margarine, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, gare kastanjes, groentebouillon, knoflook, paneermeel, peper, salie, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / noten
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, ei, eidooier, fijn broodkruim, frituurvet, ham, kalfshersenen, nootmuskaat, parmezaanse kaas, truffel en zuigkalfsvlees
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardappelen, boter, ei, eiwit, olie, paneermeel, witte kool en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: beschuit, boter, ei, eidooier, garnalen, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwezerik
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, paneermeel, peper, vis, visbouillon en zout
Ingrediënten: ei, frituurvet, olie, paneermeel en saucijzenvlees
Keuken: Schots