Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: ei, frituurvet, kalfsnier, paneermeel, peterselie, ui, water, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, crosnes, eidooier, fijn broodkruim, frituurolie, peterselie, veloutésaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, jamón serrano, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ongerookte rauwe ham, ui, volle melk, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, panko, peper, sjalot, spek en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, coca cola, heinz ketchup, mizkan graanazijn, nescafé, peper, srirachasaus en zout
Keuken: Nederlands
Soort: saus
Ingrediënten: abrikozen, abrikozensaus, banketbakkersroom, bloem, broodkruim, ei, frituurolie en suikerstroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kaas, kreeft, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, groente, groentebouillon, paneermeel, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, champignons, knoflook, olijfolie, prei, tomaten, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, citroen, ei, frituurvet, kipfilet, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundvlees, witbrood en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, paneermeel, pindakaas en rode peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappelen, boter, ei, eiwit, olie, paneermeel en spinazie
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, gevogeltekarkas, ijswater, knoflook, prei, ui, vleesresten gevogelte, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, gebonden kippensoep, gevogeltevlees, kippenvlees, magere gekookte ham, broodkruimels, paneermeel en truffel
Keuken: Frans
Ingrediënten: bechamelsaus, champignons, crêpes, ei, gevogelte, ham, paneermeel en truffel
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, ei, eiwit, frituurvet, maggi-aroma, peterselie, rijst, soja, tomatenpuree, tomatensap, ui, vers paneermeel, vet en worcestershiresaus
Keuken: Duits
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, bruine bonen, capucijners, maggi-aroma, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, ui, witte bonen en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: abrikozenmoes, bloem, boter, eidooier, eiwit, framboos, frambozensaus, frituurolie, melk, paneermeel, rijst, room, suiker en vanille
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, doperwten, ei, matchapoeder, mayonaise, panko, plantaardige olie, ui, witte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, broodkruim, ei, eidooier, fond, frituurvet, gezouten tong, ham, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, truffel, ui, zout en zwezerik
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, ei, eidooier, kappertjes, knoflook, melk, oude geraspte kaas, paneermeel, patisson, room en sjalot
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, ei, gekookte ham, gevogeltebouillonblokje, kipfilet, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, rauwe ham, vet spek en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bechamelsaus, broodkruim, champignons, ei, frituurvet, ham, kip, mager spek, schapenhersens en ui
Keuken: Frans
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, ei, frituurolie, maïs en paneermeel
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, frituurvet, gehakt, peper, peterselie en sjalot
Keuken: Brits
Soort: bouillon