Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: aardappelpuree, bloem, dadels, ei, eiwit, frituurolie, groen paneermeel, paneermeel, peper, spekjes, zout en zuurkool
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, bakkeljauw, bloem, extra vierge olijfolie, frituurvet, kabeljauw, klipvis, knoflook, laurier, paneermeel, prei, witte wijn, wortel en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, gare kastanjes, kalfsbouillon, knoflook, paneermeel, peper, salie, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: noten
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, ei, frituurolie, kippenlevers, oesters, paneermeel, peper, sjalot, witte wijn, zout en zwezerik
Keuken: Brits
Ingrediënten: arachideolie, bechamelsaus, broodkruim, cognac, dille, dragon, ei, eidooier, grove zaanse mosterd, kervel, kreeftenvlees, limoensap, spaanse peper en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: abrikozensaus, bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kastanjepuree, kastanjes, lichte siroop, paneermeel en vanille
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bacalao, bloem, broodkruim, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, ei, garnalenvulling, gehaktvulling, oud brood, peterselie, reuzel, visvulling en vleesvulling
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, garnalen, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bechamelsaus, cayennepeper, champignons, ei, oester, oesternat, kreeftenboter, paneermeel, sauce soubise en vinblancsaus
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, broodkruim, eiwit, garnaal, meel, melk, nootmuskaat, peterselie, reuzel, room en zwezerik
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, ei, eiwit, frituurvet, maggi-aroma, paneermeel, selderijsaus, vet en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ei, kruidige kroketmassa, kwartelei, paneermeel, pureekroketmassa, viskroketmassa en vleeskroketmassa
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, garnalen, ham, melk, reuzel, room, runderverhemelte, ui, wit broodkruim, zout en zwezerik
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees / bouillon
Ingrediënten: boter, crosnes, eidooier, fijn broodkruim, frituurolie, peterselie, veloutésaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: broodkruim, ei, frituurolie, kapoenragout, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: barbecue rub en procureur
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, panko, peper, sjalot, spek en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: beschuit, brood, ei, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, spek en zout
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aardappel, amandelen, ei, frituurvet, witbroodkruim, peper, truffel en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bacalao, bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, kabeljauwfilet, melk, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ui, volle melk, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: ei, frituurolie, vlees, kerrie, maggi-aroma, melk, paneermeel, peper, peterselie, rijst, water en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, frituurolie, kippenbouillon, mozzarella, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraan, ui en witte wijn
Keuken: Italiaans