Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, ei, frituurolie, kippenlevers, oesters, paneermeel, peper, sjalot, witte wijn, zout en zwezerik
Keuken: Brits
Ingrediënten: broodkruim, ei, fijn broodkruim, frituurolie, runderverhemelte en sauce tourneé
Keuken: Frans
Ingrediënten: aardappelen, boter, ei, eidooier, frituurolie, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, bloem, champignons, grof paneermeel, jonge rode wijn, knoflook, laurier, peper, plantaardige margarine, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: abrikozensaus, bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kastanjepuree, kastanjes, lichte siroop, paneermeel en vanille
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, nootmuskaat, paneermeel, peper en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bloem, boter, camembert, ei, eiwit, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, rijstmeel en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, prei, venkelknol, visafval, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: abrikozenmoes, bloem, boter, eidooier, eiwit, framboos, frambozensaus, frituurolie, melk, paneermeel, rijst, room, suiker en vanille
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, paneermeel, peper, wildbouillon, wildvlees en zout
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: abrikozensaus, bloem, boter, citroenschil, crème anglaise, eidooier, eiwit, fijn broodkruim, griesmeel, krenten, melk, noedels, sabayon, sinaasappelschil, smyrnarozijnen, suiker, tapioca, vanillestokje, vermicelli, vruchtensaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: daikon, havermoutvlokken, ei, roodwier, sojasaus, ui, volkorenmeel en zeezout
Keuken: Japans / Belgisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bacalao, bloem, broodkruim, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, melk, parmezaanse kaas en rijst
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, ei, frituurolie, kapoenragout, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, brood, ei, foelie, kalfsnier, laurier, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, kippenbouillon, kippenvlees, paneermeel, peper en zout
Ingrediënten: ansjovis, ei, frituurvet, gehakt, ham, olie, paneermeel, peper en zout
Keuken: Schots
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappelen, boter, broodkruim, fijn broodkruim, rundvlees, kruiden, melk, pikante saus en worstvlees
Keuken: Frans
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, ei, garnalenvulling, gehaktvulling, oud brood, peterselie, reuzel, visvulling en vleesvulling
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bechamelsaus, eidooier, eiwit, frituurvet, gerookte ossentong, gruyère, macaroni, magere ham, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatenpuree en tomatensaus
Keuken: Duits