Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloem, boter, brood, ei, foelie, kalfsnier, laurier, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: ei, eiwit, frituurvet, melk, paneermeel, rozijnen en suiker
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, panko, peper, sjalot, spek en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: broodkruim, ei, frituurolie, kapoenragout, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: aardappel, boter, bruine bonen, capucijners, maggi-aroma, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, ui, witte bonen en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, broodkruim, champignons, ei, frituurvet, ham, kip, mager spek, schapenhersens en ui
Keuken: Frans
Ingrediënten: abrikozenmoes, bloem, boter, eidooier, eiwit, framboos, frambozensaus, frituurolie, melk, paneermeel, rijst, room, suiker en vanille
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, ei, fijn wit broodkruim, frituurvet, nootmuskaat, peterselie, stokvis, witte peper, zalm en zout
Ingrediënten: aardappel, amandelen, ei, frituurvet, witbroodkruim, peper, truffel en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, broodkruim, champignons, doperwten, ei, kippenbouillon, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, roomboter, sperziebonen, truffel, water, wortel en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: ansjovis, ei, frituurvet, gehakt, ham, olie, paneermeel, peper en zout
Keuken: Schots
Ingrediënten: appel-perenstroop, basterdsuiker, blanke azijn, bloem, boter, doorregen runderlappen, fijn paneermeel, gelatine, kruidnagel, laurier, natuurazijn, ontbijtkoek, paneermeel, grof, peper, runderbouillon, ui, water en zout
Keuken: Limburgs
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, garnalen, garnalenbouillon, gelatineblaadjes, paneermeel, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bloem, citroensap, dille, eiwit, gelatinepoeder, gerookte palingfilet, kappertjes, maïzena, palingbouillon, paneermeel, peterselie, roomboter, sjalot, zout en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, bakkeljauw, bloem, extra vierge olijfolie, frituurvet, kabeljauw, klipvis, knoflook, laurier, paneermeel, prei, witte wijn, wortel en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, frituurolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, zout en zwitserse kaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, broodkruim, eendenlever, ei, frituurvet, ganzenlever, kalfsbouillon, konijnenvlees, peterselie, truffel en zout
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: barbecue rub en procureur
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, kippenbouillon, kippenvlees, paneermeel, peper en zout
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, broodkruim, eiwit, ganzenvet, knoflook, melk, mergpijp, paneermeel, peper, peterselie, sjalot en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: droge aardappelpuree, ei, frituurvet, paneermeel, peterselie en vleesragout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappelpuree, bloem, dadels, ei, eiwit, frituurolie, groen paneermeel, paneermeel, peper, spekjes, zout en zuurkool
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bacalao, bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, kabeljauwfilet, melk, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ui, volle melk, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: aardappelen, boter, ei, eiwit, olie, paneermeel en spinazie
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch