Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: selderijblad en witbrood
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, garnalen, ham, melk, reuzel, room, runderverhemelte, ui, wit broodkruim, zout en zwezerik
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees / bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, jamón serrano, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ongerookte rauwe ham, ui, volle melk, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: bacalao, bloem, broodkruim, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: ei, eiwit, frituurvet, melk, paneermeel, rozijnen en suiker
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, paneermeel, pindakaas en rode peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, ei, eiwit, frituurvet, maggi-aroma, paneermeel, selderijsaus, vet en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, ei, frituurvet, gehakt, ham, olie, paneermeel, peper en zout
Keuken: Schots
Ingrediënten: bechamelsaus, ei, frituurolie, kerrie, kerriesaus, kokosmelk, kreeftenvlees, paneermeel, rijst en visbouillon
Keuken: Frans
Ingrediënten: aardappelen, boter, ei, eidooier, frituurolie, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eiwit, fijn griesmeel, melk, poedersuiker, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloed, dessertrijst, eiwit, frituurolie, gedroogde abrikozen, gelatineblaadjes, kardemompeulen, melk, paneermeel, room, sinaasappelsap, sinaasappelzeste, suiker en sushirijst
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, nootmuskaat, paneermeel, peper en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bami, ei, frituurvet, nasi goreng en paneermeel
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, frituurolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, zout en zwitserse kaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: abrikozenmoes, bloem, boter, eidooier, eiwit, framboos, frambozensaus, frituurolie, melk, paneermeel, rijst, room, suiker en vanille
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, bakkeljauw, ei, frituurolie, groene peper, knoflook, olie, paneermeel, selderijblad, suiker, tomatenpuree, ui en zwarte peper
Keuken: Surinaams
Soort: vis
Ingrediënten: broodkruim, cayennepeper, ei, eiwit, frituurvet, gruyerekaas, paneermeel, worcestershiresaus en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: ei, frituurvet, olie, paneermeel en saucijzenvlees
Keuken: Schots
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, druivenpitolie, ei, kruiden, mosterd, nederlandse geitenkaas, paneermeel, runderschenkel en ui
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, champignons, ei, frituurvet, gefrituurde uienringen, kalfszwezerik, magere ham, paneermeel, paprikapoeder, tomatensaus met paprikapoeder en veloutésaus
Keuken: Oostenrijks
Soort: bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, crosnes, eidooier, fijn broodkruim, frituurolie, peterselie, veloutésaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch