Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: amandelen, citroen, ei, eiwit, frituurvet, griesmeel, melk, paneermeel en suiker
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bechamelsaus, bloem, boter, ei, eiwit, frituurvet, kabeljauw en paneermeel
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, groentebouillon, paneermeel, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: beschuitkruim, boter, ei, garnalen, meel, nootmuskaat, peterselie, reuzel en room
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, boter, brood, ei, foelie, kalfsnier, laurier, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, boter, citroenblad, gelatine, gele currypasta, gember, gembersiroop, groene currypasta, kara kokosroom, kerrie, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, rode peper, sereh, sushi-seasoning, ui en yuzusap
Keuken: Thais / Nederlands
Ingrediënten: abrikozenmoes, bloem, boter, eidooier, eiwit, framboos, frambozensaus, frituurolie, melk, paneermeel, rijst, room, suiker en vanille
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, kalfsbouillon, kalfssoepvlees, paneermeel, peper en zout
Ingrediënten: aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, champignons, knoflook, olijfolie, prei, tomaten, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, garnalen, garnalenbouillon, gelatineblaadjes, paneermeel, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: abrikozensaus, bloem, boter, citroenschil, dessertrijst, eidooier, eiwit, fijn broodkruim, melk, sabayon, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, champignons, crêpes, ei, gevogelte, ham, paneermeel en truffel
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, frituurvet, gehakt, peper, peterselie en sjalot
Keuken: Brits
Soort: bouillon
Ingrediënten: aubergine, bloem, boter, cayennepeper, groentebouillon, knoflookpuree, paprikapoeder, peper, rozemarijn, tahin en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kaas, kreeft, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, gevogeltekarkas, ijswater, knoflook, prei, ui, vleesresten gevogelte, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: arachideolie, bechamelsaus, broodkruim, cognac, dille, dragon, ei, eidooier, grove zaanse mosterd, kervel, kreeftenvlees, limoensap, spaanse peper en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: abrikozen, abrikozensaus, banketbakkersroom, bloem, broodkruim, ei, frituurolie en suikerstroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, ei, frituurvet, gehakt, ham, olie, paneermeel, peper en zout
Keuken: Schots
Ingrediënten: bechamelsaus, cayennepeper, champignons, ei, oester, oesternat, kreeftenboter, paneermeel, sauce soubise en vinblancsaus
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aioli, azijn, bloem, cayennepeper, ei, frituurolie, gestoofde paprika, knoflook, laurier, lavas, octopus, olijfolie, paneermeel, rode wijn, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, foelie, gelatine, gevogeltevlees, kalfsjus, knolselderij, niervet, peperkorrels, peterselie, vleesbouillon, witbroodkruim, witte wijn en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bacon, bloem, ei, eiwit, frituurvet, gehakt, ham, kappertjes, lever, paneermeel, paprika, peper, peterselie, rijst, rookvlees, tomatenpuree en zout
Keuken: Nederlands