Verschillende dessertkroketten 2, varianten tapioca, griesmeel, vermicelli, noedels - Auguste Escoffier, 1902
★
★
★
★
★
Een recept van Johannes van Dam.
U vindt dit recept op pagina 136 in Het krokettenboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- diner / nagerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- abrikozensaus
- bloem
- boter
- citroenschil
- crème anglaise
- eidooier
- eiwit
- fijn broodkruim
- griesmeel
- krenten
- melk
- noedels
- sabayon
- sinaasappelschil
- smyrnarozijnen
- suiker
- tapioca
- vanillestokje
- vermicelli
- vruchtensaus
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.