Sudado de corvina - Sudado met ombervis
★
★
★
★
★
Een recept van Virgilio Martinez.
U vindt dit recept op pagina 162 in Lima - het kookboek .
- Keuken:
- Peruaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- ají rocotopasta
- bouquet garni
- chicha de jora
- chilipeper
- fijn zeezout
- gele ají-pasta
- knoflook
- koolzaadolie
- koriander
- limoensap
- ombervisfilet
- rode ui
- sjalot
- snijbiet
- tomaat
- tomatenpuree
- visbouillon
- witte wijn
- zeebaarsfilet
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.