Tortelloni gevuld met snijbiet. prosciutto en ricotta
★
★
★
★
★
Een recept van Marcella Hazan.
U vindt dit recept op pagina 178 in De Klassieke Italiaanse Keuken .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles
Ingrediënten
- boter
- botersaus met parmezaanse kaas
- botersaus met salie
- eidooier
- geel pastadeeg
- gekookte ham
- nootmuskaat
- pancetta
- prosciutto
- ricotta
- snijbiet
- spinazie
- tomatensaus met room
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.