Ba bao la jiang - Pittige achtschattenrelish
★
★
★
★
★
Een recept van Fuchsia Dunlop.
U vindt dit recept op pagina 76 in De Shanghai-keuken .
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- aardappelzetmeel
- bakolie
- bamboescheuten
- bouillon
- chili-knoflooksaus
- donkere sojasaus
- fijne tafelsuiker
- gedroogde garnalen
- gedroogde shiitake
- groene sojabonen
- kipfilet
- kippendij
- rauwe pindas
- shaoxingwijn
- stevige tofu
- varkensfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.