Cannelloni Gevuld Met Ricotta En Mortadella
★
★
★
★
★
Een recept van Paolo Roberto.
U vindt dit recept op pagina 74 in Pizza & pasta .
- Keuken:
- Italiaans
Ingrediënten
- bloem
- boerenbrood
- boter
- brood
- broodkruimels
- cannelloni
- eieren
- fruit
- peterselie
- gele ui
- kaas
- knoflook
- knoflook
- lasagnevellen
- melk
- mortadella
- muskaat
- nootmuskaat
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- peper
- peterselie
- ricotta
- taleggio
- tarwebloem
- zout
- ui
- volle melk
- water
- zout
- zout en peper
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.