Chinese stoof met steak & tofu, kleefrijst & bonen, szechuanstrooisel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 138 in Super food voor familie en vrienden .

Keuken:
Chinees
Gang:
avondmaal
Soort:
stoofgerecht / vlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemengde dal van hele bonen met bloemkool en amandelen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Tofoe-sesamburgers met adukibonen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gemengde dal van hele bonen met kool en walnoten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ba bao fan - Achtschatten-kleefrijst uit Shanghai

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken