Chinese chilibonenpasta

Chinese chilibonenpasta wordt beschouwd als chilibonenpasta.

Zoek naar chinese chilibonenpasta in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chinese chilibonenpasta in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chinese chilibonenpasta recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chinese chilibonenpasta:

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zure Tomatencurry Met Tamarinde En Taiwanese Varkensrijst

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonenpasta, gember, gerookte spekreepjes, koriander, komijnpoeder, kortkorrelige rijst, lente-uien, sojasaus, tamarindepasta, knoflook, tomatenpuree, uitjes en vissaus

Soort:
curry / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kip van generaal Tso

Ingrediënten:
chilibonenpasta, gedroogde rode chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, lente-ui, lichtbruine suiker, maïzena, rijstazijn, rode paprika, sojasaus en szechuanpeper

Keuken:
Chinees
Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Tantanmenramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, chilibonenpasta, chiliolie, ei, gember, knoflook, noedels, paksoi, sesamolie, sesampasta, sesamzaad, sojasaus, taugé en varkensgehakt

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Pittige Knoflookramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, chiliolie, ei, gefermenteerde chilibonenpasta, japanse ramen, kip, knoflook, koriander, olie, rijstazijn, sesamolie, sesampasta, sesamzaad, taugé en zwart sesamzaad

Keuken:
Japans
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Japanse vegetarische tantanmen ramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, champignons, chiliolie, gefermenteerde chilibonenpasta, gehakt, gember, groentebouillon, kruiden, noedels, olie, paksoi, rode peper, sesamolie, sojasaus, tahin, taugé, knoflook, tomaten, wortels, zoete aardappels en 
zout en peper

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde loempia's - po pia sod

Ingrediënten:
chinese sla, chinese worst, komkommer, loempiavellen, nam jim satay, pindasaus, spinazie, sla, taugé en tofu

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / stomen
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:

Bami goreng

Ingrediënten:
chinese kool, chinese mie, chinese rijstwijn, mager varkensvlees, maïzena, olie, prei, sherry, sojasaus, taugé en zout