Gemengde dal van hele bonen met bloemkool en amandelen
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 602 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Indiaas
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- peulvruchten / vegan / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- adukibonen
- amandelen
- arachideolie
- bloemkool
- boter
- garam masala
- kerriepoeder
- peper
- peterselie
- ui
- witte bonen
- yoghurt
- zout
- zwartoogbonen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.