Boerenkool, pastinaak, witte chocolade en zwezerik
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 111 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / groente
Ingrediënten
- azijn
- bloem
- boerenkool
- boter
- kalfszwezerik
- kippenbouillon
- melk
- olie
- paneermeel
- pastinaak
- peper
- steranijs
- ui
- water
- witte chocolade
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.