Geroosterde kalfswang, noordzeekrab, palmkool, grapefruit, saus met nieren, bergamot en munt, en parelgort
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 327 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Ingrediënten
- bergamot
- droge witte wijn
- grapefruit
- kalfsnier
- kalfswang
- kippenbouillon
- knoflook
- laurierblad
- munt
- noilly prat
- noordzeekrabbenpoten
- olie
- olijfolie
- palmkool
- parelgort
- peper
- peterselie
- prei
- roomboter
- selderij
- tabasco
- ui
- wittewijnazijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.