Geroosterde kalfswang, noordzeekrab, palmkool, grapefruit, saus met nieren, bergamot en munt, en parelgort

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 327 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boudin Blanc - blend

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Boudin Blanc - Veal

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Ling Cod with Bergamot-Infused Milk

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Lemon squash

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts