Boudin Blanc - blend

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 238 in Modernist Cuisine [3] .

Soort:
worst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 103 voor de bereiding van “bergamot melk (blz 103)”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ling Cod with Bergamot-Infused Milk

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Boudin Blanc - Veal

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Emulsie van bergamot

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Boudin Blanc - Chicken

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]