Ossenhaastataki Met Jeneverbeszout En Ponzu
★
★
★
★
★
Een recept van Bas Robben.
U vindt dit recept op pagina 129 in Zuur .
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- arachideolie
- cress
- gember
- jeneverbessen
- kombu
- lente-uien
- limoensap
- ossenhaas
- rijstazijn
- sesamzaad
- shiso
- sojasaus
- zout
- yuzusap
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.