Bouillon met ganzenlever en umeboshi
★
★
★
★
★
Een recept van William Ledeuil.
U vindt dit recept op pagina 70 in Bouillon .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- amarantblad
- chinese bieslook
- citroengras
- daikon
- fleur de sel
- ganzenlever
- heldere eendenbouillon
- kimchi
- mizunabloemen
- olijfolie
- peper
- piment d'espelette-pasta
- shii-takes
- szechuanpeper
- timutpeperkorrels
- tosazusaus
- umeboshi
- vietnamese koriander
- witte balsamicoazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.