Bouillon met ganzenlever en umeboshi

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 70 in Bouillon .

Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chonta asada y kiwicha - Gegrilde palmharten met amarant

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Amaranth risotto

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Pompoensalade met macadamianoten, quinoa en amarant

delicious. magazine - 2014-02

Bouillon met in zeewierboter bereide groenten en een vleugje bergamot

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon