Harira (lamsvlees, kikkererwten en spinazie)
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 107 in Ottolenghi het kookboek .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Ingrediënten
- citroen
- fijne kristalsuiker
- gedroogde kikkererwten
- gemalen komijnzaad
- gemberpoeder
- jonge spinazie
- kippenbouillon
- koriander
- lamsnek
- olijfolie
- saffraan
- tomatenblokjes uit blik
- tomatenpuree
- ui
- zout
- zuiveringszout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.