Gebakken jakobsschelpen met saffraanaardappelen, asperges en zeekraal

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 159 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geperste terrine van rog en aardappel

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Huzarensalade

Een recept uit Sabine Koning

Gerookte forel, aardappel en kerstomaten salade

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Gepofte aardappelen met dill-yoghurtsaus

Een recept uit  - Feestelijk tafelen