Hamburgers de luxe
vlees, vis, veggie
Een boek van David Japy, Elodie Rambaud, Victor Garnier, Julie Dubos, Camille Malmquist en Fahd el Jaoudi
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Hamburgers de luxe, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Een hamburger kent iedereen, als snelle hap tussen een broodje of met frietjes en sla. Vroeger was de keuze beperkt en werd de hamburger niet echt als culinair hoogstaand beschouwd. Maar zijn status is veranderd. Als je met vlees van superkwaliteit werkt en dat subtiel kruidt, dan kun je een driesterrenhamburger bereiden. En niet alleen met rundvlees natuurlijk, ook met andere vleessoorten, vis, groenten of granen kun je heerlijke burgers maken. Varieer en combineer met gesmolten kaas, een pittig sausje, een krokant broodje, een kraakverse salade en je zult gegarandeerd scoren.In Hamburgers de luxe vind je voor elk wat wils, de klassieke hamburger puur of gecombineerd met spek of bacon, met rode bietjes en wasabi, met cantal en vijgenconfituur, met geitenkaas en aubergine… Of verkies je een kruidige kipburger, een succulente lams- of kalfsburger? Hou je niet van vlees? De zalmburger met dille en citroen, de kabeljauwburger of de exclusieve kreeftenburger zullen je vast bekoren. En voor de vegetariërs zijn er de quinoaburger en groenteburgers met diverse groentecombinaties.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.