Janny de Moor - Simpel koken

Simpel koken

eenvoudige menu's voor elk seizoen

Een boek van Janny de Moor

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Simpel koken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Simpel koken voor twee

Niemand wil alsmaar ingewikkeld koken. Janny de Moor biedt in Simpel koken eenvoudige vegetarische, vis- en vleesmenu’s voor zowel alledag als feestelijke gelegenheden. Steeds met een interessante inleiding over de herkomst of de ingrediënten.

In Trouw heeft Janny de Moor sinds begin 2014 de vaste kookrubriek Simpel. Daarin geeft ze steeds een makkelijk menu voor twee personen, uitgaande van wat er groeit en bloeit op dat moment in het seizoen. Simpel, want zo beginnen we allemaal als we voor het eerst alleen in de keuken staan. Dat is inventief koken omdat je gedwongen wordt zelf wat te bedenken als je alweer niet de juiste ingrediënten voor een recept uit je éne kookboekje kunt krijgen. En dat is ook het onderwerp van dit nieuwe kookboek, want vaak keer je naar die stijl terug als je krap zit in je tijd. Of omdat de portemonnee het even niet toelaat. Bovendien worden we allemaal steeds ouder, zoals de media ons voortdurend licht verwijtend laten weten. En dat brengt weer andere problemen met zich mee. Simpel koken bevat een verzameling menu’s die eenvoudig te bereiden zijn, ook met eenvoudige keukenapparatuur. Alles in een fraai vormgegeven boek met prachtige fotografie.

Uitgekookt maar toch simpelweg bijzonder!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken