Aerial Media Company

Aerial Media Company is een breed mediabedrijf dat in maart 2014 startte en zich niet beperkt tot bepaalde genres. Van boek, e-book, tot aan digitale toepassingen voor content en aanverwante producten. Na een start met Nederlandstalige boeken, lanceerde de uitgeverij in het begin van 2015 diverse Engelstalige publicaties onder eigen naam, die ondertussen wereldwijd verkocht worden. Via onze eigen verkooporganisaties vanuit Groot Brittannië en de Verenigde Staten wordt de gehele wereld bediend.

Aerial is een compact en snel schakelend bedrijf; een klein team met een grote ervaring en breed netwerk met ervaren vertalers, redacteuren, vormgevers en productiehuizen. We hebben korte lijnen naar auteurs en onze afnemers en maken graag snelheid bij het begeleiden en maken van producten. Aerial heeft een enorme kennis op uitgeefgebied en de opgebouwde goodwill is groot. We werken vanuit een hands-on mentaliteit en bieden auteurs een nauwe betrokkenheid bij alle facetten van het maken, bedenken en exploiteren van onze gezamenlijke titels.

Aerial verkoopt in elk wenselijk kanaal, van B2B, B2C, online, rights en digitaal. Daarbij willen we de fysieke boekhandel als verkoopkanaal koesteren, want we geloven in het menselijke contact tussen consument en verkoper.

Boeken van Aerial Media Company