Briochekrans
★
★
★
★
★
Een recept van Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine.
U vindt dit recept op pagina 234 in Kookschool brood en banket .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- bij de koffie
- Soort:
- brood en broodgerecht / zoet
Ingrediënten
- bakkersgist
- boter
- citroenrasp
- ei
- gekonfijte meloen
- gekonfijte sinaasappelschil
- melk
- oranjebloesemwater
- parelsuiker
- patentbloem t45
- rum
- sinaasappelschil
- suiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.