Hazelnut crumble cake with Gianduja (or Nutella) icing
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Helen Goh.
U vindt dit recept op pagina 90 in Sweet .
- Gang:
- bij de koffie
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Ingrediënten
- bakpoeder
- basterdsuiker
- bicarbonaat
- bloem
- boter
- brandy
- double cream
- ei
- gianduja chocolade
- hazelnoot
- kaneelpoeder
- melkchocolade
- nutella
- rum
- sour cream
- vanille extract
- yoghurt
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.